Anton Cycling & Events

Training op maat

Over Mij

Ik ben Anton Hollevoet, 24 jaar, bachelor Lichamelijke opvoeding en BaNaBa Advanced Business management in Sportmanagement. Ik ben gepassioneerd door sport en haal energie uit het coachen en trainen van wielrenners, maar ook uit het organiseren van sportevenementen die het grote publiek aanzetten tot bewegen.

Zelf ben ik nog steeds als renner actief, door de jaren ervaring in het competitieve wielrennen ben ik enorm gefascineerd geraakt in het ontwikkelen van het menselijk lichaam.

Ik ga op zoek naar hoe je beter kan worden en dit op een zo efficiënt mogelijke manier.

Mijn passie voor het coachen is gegroeid door intensief samen te werken met een trainer die me jaar na jaar beter heeft kunnen maken. Ik vind het fascinerend om atleten sterker te zien worden, of je nu aan competitief wielrennen doet, een brevet wil halen bij een cyclosportieve of gewoon met de fietsvrienden van de club plezier wil maken. Ik vind het belangrijk om de tijd die je hebt bij het fietsen zo efficiënt mogelijk te spenderen en iedereen tot de beste prestaties te brengen.

Daarnaast ben ik door mijn Sportmanagement-opleiding terechtgekomen in de sportevent-branche waar ik als freelancer mijn diensten aanbied bij het organiseren, opbouwen,coördineren en afbouwen van een sportevent.

Mijn top 5 ervaringen:

  • GF Strade Bianche (2017)
  • GF La Marmotte (2014,2016)
  • 8u van Spa-Francorchamps (2016)
  • GF La Picardie (2016,2017,2018)
  • Viking Tour in Norway (2016)